Doğurmak Annelik Doyurmak Babalık Değildir
Doğurmak Annelik Doyurmak Babalık Değildir

Doğurmak Annelik Doyurmak Babalık Değildir

Yayınevi / Tedarikçi : Okuyorum Yayınları
Fiyat : $0.77
Barkod : 9786058781689
:
“Yemedim yedirdim, içmedim içirdim, giymedim giydirdim, saçimi süpürge yaptim ama bu çocuk…” diye baslayan cümleleri kullanan Anneler, bu cümleyi kurmaktan vazgeçin.“Cep telefonu istedi aldim! Bilgisayar istedi aldim! Eve internette baglattim! Dershane taksitlerini de ödüyorum!” cümlesini kuran babalar, bu cümleleri kurmaktan vazgeçin.Anneler kendilerini çocuklari var eden (Halik), Babalar kendilerini rizik veren (Rezzak) saniyor galiba? Çocuklari yaratan Allah, o çocuklarin rizkini da yaratmistir.Anne babaya düsen görev, çocuklari için yaptiklar maddi fedakarliklari dillendirmek degildir.Anne babanin asil görevi, çocuklari terbiye etmek, egitmek ve hayata hazirlamaktir.-"Yemedim yedirdim, içmedim içirdim, giymedim giydirdim, saçimi süpürge yaptim ama bu çocuk..." diye baslayan cümleleri kullanan anneler bu cümleyi kurmaktan vazgeçin.
“Cep telefonu istedi aldim! Bilgisayar istedi aldim! Eve internette baglattim! Dershane taksitlerini de ödüyorum!” cümlesini kuran babalar, bu cümleleri kurmaktan vazgeçin.
Anneler kendilerini çocuklari var eden (Halik), Babalar kendilerini rizik veren (Rezzak) saniyor galiba? Çocuklari yaratan Allah, o çocuklarin rizkini da yaratmistir.
Anne babaya düsen görev, çocuklari için yaptiklar maddi fedakarliklari dillendirmek degildir.
Anne babanin asil görevi, çocuklari terbiye etmek, egitmek ve hayata hazirlamaktir.
Yazar Adı
Sait Çamlıca
Kağıt Cinsi
2. Hamur
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2012
Sayfa Sayısı
256
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR