Aklını Başına Toplamak İçin  Rehber/Aptalın Deneyimi
Aklını Başına Toplamak İçin  Rehber/Aptalın Deneyimi

Aklını Başına Toplamak İçin Rehber/Aptalın Deneyimi

Price : $2.95
Barkod : 9789753223966
:

Size, ‘Ben’ adli o harikulade ve mucizevi dünyaya girebilme imkanini armagan eden bir insan oldugunuz için hitap ediyorum. Siz ve kitabinizin yardimiyla görme yetimi yeniden kazandim (4 diyoptri idi), bana soluk aldirmayan eklem agrilarindan ve Iste Mucize! 20 yildir yakami birakmayan kekelemelikten de kurtuldum...
Pavel, 25 yasinda
Kitabiniz araciligiyla verilen fevkalade iyimserliginiz ve yasam sevginiz sagligim, karakterim, yani kendi üzerimde çalisirken gücüme güç katti ve istedigim seyi mutlaka elde edebilecegime dair bir inanç verdi. Sonuç ise ortada!.. Bir sey daha: Kitabin rehberliginde göz sagligim için çalisirken bir sürü hastaliktan da kurtulacagimi hiç ummamistim..
Oleg Petroviç, 54 yasinda
Aptalin Deneyimi kitabindan çok yararlaniyorum. Yaptigim eklem jimnastiginin ardindan bedenim ve yüregimde bir hafiflik hissi olusuyor. Eklemlerim de daha esnek olmaya basladi, durusum degisti. Bedensel ve ruhsal olarak degistim. Içimde öyle bir his var ki sanki özüme "Tanri beni nasil yarattiysa iste ona" dönüyorum. Kendimi, dünyayi seviyorum. Norbekov’un sistemi ile tanistigim için Tanriya tesekkürler..
Ludmila Vitalyevna, 49 yasinda
Yazar Adı
Mirzakarim Norbekov
Çevirmen
Doç. Dr. Kabuljan Murzaev
Baskı Sayısı
11. Baskı
Kağıt Cinsi
Kitap Kağıdı
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2014
Sayfa Sayısı
336
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN