Arıcının Çırağı
Arıcının Çırağı

Arıcının Çırağı

Price : $26.03
Barkod : 9786059696197
:

“ArıcınınÇırağı; hâlihazırda Sherlock Holmes hayranıolanlarıyeterincememnunedeceğigibi, şüphesizkendineyeniokurlar da kazandıracak.” School Library Journal
“Orijinalveeğlencelimuazzambirüslup – başındansonunakadarsiziiçineçekiyor!” Booklist
Tanıdığımız Sherlock Holmes; dâhiyanefikirleri, zekâsıvepekçokolayınperdearkasındakigizemiçözmekteüstüneolmayanşahsiyetiylebirekol... Birgünemekliolup da birkasabadaarıcılıklauğraşacağınıduysanızinanırmıydınız? Evet, doğruduydunuz!
Yıl 1915... Sussex’tebirçiftlikevindearılarıylakarşımızaçıkıyordâhidedektif Sherlock Holmes. Ta kiyakınzamanlardaöksüzkalmış, en azkendisikadar zeki vebir o kadar da kendinibeğenmişküçük Mary Russell hayatınagiriponuetkileyenekadar...
Ondakiışığıgören Sherlock, bildiği her şeyiöğretiyor Mary Russell’a; biripucununpeşinedüşüpbüyükresmigörmeyi, bulgularıbirleştiripbirşüphelininpeşindeizsürmeyi, kılıkdeğiştiripkendinigizlemeyive uzun zamandırunuttuğuiçindeki o yıllarınkıpırtısını... Birusta-çırakilişkisiolarakbaşlayanbuilişki, kısasüredemuhteşembirikilininsoluksuzmaceralarınadönüşüyor.
Evet, Sherlock’unyenisağkolunutakdimetmektenonurduyarız; Mary Russell!
The New York Times Bestselleryazarı Laurie R. King, “20. Yüzyılın En İyiPolisiye Romanı” ödülünükazananArıcınınÇırağıilesizitamamıylayenimaceralarınpeşindeizsürmeyedavetediyor!
Takiptekalın! Bu ikilininisminiyenikitaplarladahaçokduyacaksınız!
Yazar Adı
Laurie R. King
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
2. Hamur
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2016
Sayfa Sayısı
368
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN