Bu Romanda Herkes Ölüyor
Bu Romanda Herkes Ölüyor

Bu Romanda Herkes Ölüyor

Price : $14.79
Barkod : 9786258486766
:
Çağdaş Gu¨rcu¨ edebiyatının önemli romancılarından olan ve 2019’da Avrupa Birliği Edebiyat Ödu¨lu¨’ne layık göru¨len Beka Adamaşvili, okurlarını sıradışı, eğlenceli ve çarpıcı bir maceraya davet ediyor.
Ölu¨m’u¨n romanına hoş geldiniz!
Bu Romanda Herkes Ölu¨yor’un başkahramanı, evet, Ölu¨m’u¨n ta kendisi! Ama yine Ölu¨m, bir romanın içinde olduğunun farkında ve u¨stelik ölu¨me mahkûm edilmiş karakterleri kurtarmak u¨zere edebiyat tarihinin en sevilen kitaplarının içine girebilme yetisine sahip! Onu Romeo ve Juliet’i intihardan vazgeçirmeye çalışırken, Bu¨yu¨lu¨ Dağ’a bir çanta dolusu penisilinle giderken, hatta Reichenbach Şelalesi’nde Profesör Moriarty’yi uçuruma ittirip birçok karakteri ölu¨mden kurtarırken göru¨yoruz. Dahası bu¨tu¨n bunlara yazarın kendi çizimleri eşlik ediyor.
Sevgili okur, bir roman karakteri olmak zor. Ama bir roman karakteriyle uğraşmak daha da zor. Hele de o karakter Ölu¨m’u¨n ta kendisiyse!

Bu Romanda Herkes Ölüyor, pek çok postmodern teknik kullanılarak yazılmış çok eğlenceli bir roman. Okuru edebiyat tarihinin önemli metinleri arasında gezdirirken hem kendi diyeceğini diyor, hem de insan, toplum ve hayat/ölüm üzerine mütalaalarda bulunuyor.
Yazar Adı
Beka Adamaşvili
Çevirmen
Harun Çimke
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
2. Hamur
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2022
Sayfa Sayısı
188
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN