Erkek
Erkek

Erkek

Price : $22.52
Barkod : 9786057448217
:
Tu¨m toplumlar çocuklarını kadın olmaya ve erkek olmaya dair çeşitli kurallarla bu¨yu¨tu¨r. Bu kurallar arasında erkeklere du¨şen daima yıkım, saldırganlık ve gu¨cu¨nu¨ ezici şekilde kullanmayı öğrenmek olur. Bugu¨n içinde yaşadığımız du¨nya ve sistem, hepimize öğretilen bu erkekliğin eseri. Bu kurallar, yalnızca sistemin işlemeye devam etmesine ve gu¨çlu¨nu¨n daha da gu¨çlenmesine neden oluyor.

Osho, Erkek: Erilin Ruhunu Yeniden Keşfetmek kitabında şimdiye kadar bize öğretilenlerin dışına nasıl çıkacağımızı anlatıyor ve erkek olmanın anlamına dair fikirlerini paylaşıyor. Bu kitabı gu¨çlu¨ bir dönu¨şu¨m çağrısı olarak da okuyabilirsiniz.

Benim yeni insan vizyonum bir asidir, kendi orijinal özu¨nu¨, orijinal yu¨zu¨nu¨ arayan bir insandır. Tu¨m maskeleri, tu¨m gösterişi, tu¨m ikiyu¨zlu¨lu¨ğu¨ bırakmaya ve du¨nyaya gerçekte ne olduğunu göstermeye hazır olan bir insan. Yalnızca farkındalığa sahip bir adam eylem yapar, farkında olmayan bir adam tepki verir. Eylem özgu¨rleştirir. Tepkinin değil, yanıtın hayatını yaşa.

“Osho, 20. yu¨zyılın 1000 ilahından biri...”
The Sunday Times
Yazar Adı
Osho
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
2. Hamur
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
ad
Basım Yılı
2021
Sayfa Sayısı
288
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN