İletişim Sanattır
İletişim Sanattır

İletişim Sanattır

Price : $4.91
Barkod : 9786052423134
:
Günümüz iş ve eğitim dünyasında en önemli unsurların başında iletişim gelmektedir.
Öyle ki; etkili ve kaliteli iletişim, bizler için en önemli ihtiyaç olmasına rağmen; belki de kalite ve nitelik bakımından en düşük seviyelerde yer alan bir trend izlemektedir.
Bununla beraber, yine eğitim ve iş dünyasının en büyük ihtiyacı olan; topluluğa hitap edebilme becerisi yüksek insanların azlığı, kişisel imaj bakımından profesyonellik seviyesi düşük profesyonellerin var olması ve özgüven enerjisi olmayan ve motivasyonu düşük gençlerimiz ve iş dünyası mensubu insanlarımızın çokluğu; bu kitabın yazılması ihtiyacını doğurmuştur.
Ayrıca başarmak konusunda sizi güdüleyecek ve sizlere yepyeni ufuklar açacak olan bu kitap; sosyal medya kullanımlarımızda yaptığımız hatalardan tutun da; hangi rengin, hayatımızda hangi anlama sahip olduğunu dahi ele alıyor.

Bugüne kadar, alanında gördüğünüz en iyi kitaplardan biri olma hedefiyle yazılan ''İletişim Sanattır" kitabımızı iyi okumalar dileriz.
Bu kitapta bulabileceğiniz konu başlıkları; Etkili İletişim - Beden Dili ve Kişisel İmaj Diksiyon - Topluluk Önünde Etkin Konuşma - Başarmanın Yolları - Renkler Bize Ne Anlatıyor? - Etkin Yöneticilik ve Liderlik - İçinizde Açmaya Hazır Tomurcuklar Var
Yazar Adı
Kerem Öztürk
Baskı Sayısı
2. Baskı
Kağıt Cinsi
2. Hamur
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2019
Sayfa Sayısı
319
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN