İlkokulda Matematik Öğretimi (1-4.Sınıflar)-Yeni Programa Uygun
İlkokulda Matematik Öğretimi (1-4.Sınıflar)-Yeni Programa Uygun

İlkokulda Matematik Öğretimi (1-4.Sınıflar)-Yeni Programa Uygun

Price : $25.79
Barkod : 9786053643425
:

Bu kitap, Ilkögretimde Matematik Dersi (1-4. Siniflar) Ögretim Programinin ögrenme ve alt ögrenme alanlarina göre hazirlanmistir. Bazi alt ögrenme alanlarina bir bölüm ayrilmis, bazilari da ayni bölümde islenmistir. Bölümlerde, ilgili alt ögrenme alanina ait matematik özetlenmis, islemlerin algoritmalari açiklanmis, etkili bir ögretim için yöntemler içerisinde durulmus ve bol etkinlik örnekleri verilmistir.
Kitapta, problem çözme stratejilerine özel bir önem verilmistir.
Kitabin hazirlanmasinda, ilkögretim çagi çocuklarinin bilissel gelisim özellikleri, genel ögretim ve matematigin özel ögretimindeki yeni gelismeler dikkate alinmistir. Ayrica, ögrencilerin kavramlari zihinlerinde kendilerinin olusturmalari için hem zihinsel süreçler hem de matematigin yapisi göz önüne alinmis, yapisalci yaklasima öncelik verilmistir.
Ölçme ve degerlendirmeye özel bir önem verilmistir. Kitap boyunca degerlendirmenin, ögrenme eksikliklerinin saptanmasi ve ögretimin iyilestirilmesi amaçlari ön planda tutulmustur. Ayrica; performansin degerlendirilmesi matematikteki gelismenin izlenmesi ve duyussal özelliklerin ölçülmesine de yer verilmistir.
Yazar Adı
Yaşar Baykul
Baskı Sayısı
12. Baskı
Kağıt Cinsi
Kitap Kağıdı
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2014
Sayfa Sayısı
544
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN