İsmet Kür’ün Hayatı, Eğitimciliği ve Türk Çocuk Edebiyatına Katkısı
İsmet Kür’ün Hayatı, Eğitimciliği ve Türk Çocuk Edebiyatına Katkısı

İsmet Kür’ün Hayatı, Eğitimciliği ve Türk Çocuk Edebiyatına Katkısı

Price : $36.31
Barkod : 9786055022327
:
Türk çocuk edebiyatinin en güçlü kalemlerinden biri olan Ismet Kür, sadece çocuklar için kaleme aldigi eserlerle degil, gazete yazilari, röportajlari, ebeveynler için hazirladigi çalismalari ve arastirmaci kimligiyle de edebiyat tarihimizin önemli simalarindan biridir.
Fakat onu degerli kilan yalniz bu özellikleri degildir. Cumhuriyetimizin ilk nesil aydin kadinlarindan biri olan Ismet Kür, sadece çocuklari ya da ögrencileri için degil bütün ögretmenler ve anneler için de örnek olmus ve yasami boyunca bu yolla ülkesine hizmet etmeye çalismistir.
Bu çalisma sadece onun eserlerinin edebiyat tarihimizde hak ettigi yere ulasmasina yardimci olmak amaciyla degil ayni zamanda çocuk edebiyatimiza yaptigi katkilara tesekkür etmek amaciyla da kaleme alinmistir.
Bu kitap elbette Ismet Kür’ü bütün yönleriyle tanimak için yeterli olmayabilir. Bu çalismanin, yazarin hem arastirmaci ve ögretmenler hem de çocuklar tarafindan daha çok okunmasina hizmet etmesi ve sanatçi hakkinda yapilacak daha genis arastirmalara kaynaklik yapmasi en büyük dilegimizdir.
Yazar Adı
Gülsün Koçer
Kağıt Cinsi
2. Hamur
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Sayfa Sayısı
359
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN