Kehanet
Kehanet

Kehanet

Price : $2.07
Barkod : 9786058541795
:

Istanbul'un En Eski Öyküsü Kehanet ve gizemlerle dolu IstanbulIstanbul'un geçmisine sir dolu bir yolculuk! Öncesi ve sonrasiyla kaderi kehanetlerle belirlenmis Dogu Roma Baskenti'nin soluk kesen ilk 100 yili Sadece "Sir Sahibi" olanlarin aralayabildigi gizemle dokunmus kalin esrar perdesi Yeraltinda binlerce yil süren bir serüven..Kehanet, Büyük Kent'e dair kulaktan kulaga fisildanan söylenceleri geçmisten bugüne soluk soluga öykülerle tasiyor. Istanbul'da geçmisten bugüne heyecanli bir tur için! Gizemli kentin tarihinden etkilenmis bir roman!(Tanitim Bülteninden)-"Istanbul’un en eski öyküsü."

Kehanet ve gizemlerle dolu Istanbul...

Istanbul’un geçmisine sir dolu bir yolculuk! Öncesi ve sonrasiyla kaderi kehanetlerle belirlenmis Dogu Roma Baskenti’nin soluk kesen ilk 100 yili Sadece Sir Sahibi olanlarin aralayabildigi gizemle dokunmus kalin esrar perdesi Yeraltinda binlerce yil süren bir serüven..

Kehanet, Büyük Kent’e dair kulaktan kulaga fisildanan söylenceleri geçmisten bugüne soluk soluga öykülerle tasiyor. Istanbul’da geçmisten bugüne heyecanli bir tur için! Gizemli kentin tarihinden etkilenmis bir roman!
Yazar Adı
Nihan Azizlerli
Baskı Sayısı
2. Baskı
Kağıt Cinsi
2. Hamur
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2015
Sayfa Sayısı
337
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN