Keşfetmenin Coşkusu
Keşfetmenin Coşkusu

Keşfetmenin Coşkusu

Price : $2.69
Barkod : 9786053485858
:
Antropolog Andrew Bankson yalniz basina çalisan ve Yeni Gine’deki bir kabileyi inceleyen, ancak elle tutulur bir ilerleme kaydedemeyen biridir. Bir kisirdöngü içinde giderek karamsarliga kapilan ve daha da yalnizlasan genç adam, intiharin esigindeyken Antropolog Nell ve kocasi Fen’le karsilasir. Ona gösterdikleri ilgi sayesinde, Bankson içinde bulundugu ümitsizlikten kurtulur.
Nell ile Fen’in Bankson’la olan iliskilerinin temelinde ise farkli kesiflere duyduklari açlikta kendilerine yardimci olma ihtimali vardir. Ancak zamanla, üçünün arasinda zihinsel ve duygusal bir firtinanin fitili ateslenir.
Ödüllü yazar Lily King’in romani kendilerini iliskilerini, kariyerlerini ve en nihayetinde hayatlarini tehdit eden tutkulu bir ask üçgeninin içinde bulan üç genç ve yetenekli antropologun hikâyesini anlatiyor.
“Efsanevi Antropolog Margaret Mead’in hayatindaki olaylardan esinlenen Kesfetmenin Coskusu çagimizin en iyi romancilarindan birinin
kaleminden sürükleyici bir arzu, sahiplenme ve kesif hikâyesi.”
Kirkus Reviews
“Orijinal, zekice kurgulanmis ve harika bir hayal gücünün ürünü olan bu romanda Lily King’in essiz kalemi sayesinde, olaylari adeta yasiyormus gibi hissediyorsunuz.”
Amazon
“Macera ve ask, tehlike ve bilgi, arzu ve yalnizlik… Zarif bir sekilde örülmüs bu ögeler Kesfetmenin Coskusu’nun özünü olusturuyor.”
Publishers Weekly
Yazar Adı
Lily King
Çevirmen
Ömer Mülazım
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
Kitap Kağıdı
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2015
Sayfa Sayısı
320
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN