Seyyah Ressamın Yaşamından Bir Kesit
Seyyah Ressamın Yaşamından Bir Kesit

Seyyah Ressamın Yaşamından Bir Kesit

Price : $13.60
Barkod : 9789750719479
:

Neredeyse bir hafta boyunca yükseklikten baslari dönerek çizim yaptilar. Yolda bin türlü katirciyla karsilastilar, Mendozali ve Silili katircilarla ilginç mi ilginç sohbetler ettiler. Papazlara ve Avrupalilara, hatta rehberlerinin kardeslerine, amcalarina ve kayinbiraderlerine bile rastladilar. Ama yalnizlik duygusu çabucak geri geliyor, uzaklasan insanlarin görüntüsü içlerini ilhamla dolduruyordu.
Alman ressam Johann Moritz Rugendas’in Güney Amerika seyahatlerini kurguyla gerçek arasindaki meçhul çizgiyi iyice siliklestirerek aktaran Seyyah Ressamin Yasamindan Bir Kesit, sadece yerlilikle yabanciligin ve dostlukla yalnizligin degil, sanatla bilimin ve yaraticilikla yöntemciligin de kâh çekistigi kâh cilvelestigi rengârenk bir roman.
Çagdas Arjantin edebiyatinin en çarpici ve üretken isimlerinden César Aira bu kez okuyucuyu And Daglari’nin karli tepelerinden Arjantin’in engin düzlüklerine uzanan bir yolculuga çikararak Güney Amerika’nin gizemli zenginliklerini kesfetmeye çagiriyor; karanligin peçesini kaldiran yildirimlar gibi isiltili ilham perilerini kesfetmeye...
Yazar Adı
Cesar Aira
Çevirmen
Emrah İmre
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
Kitap Kağıdı
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2014
Sayfa Sayısı
96
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN