Spor ve Egzersiz Psikolojisinin Temelleri
Spor ve Egzersiz Psikolojisinin Temelleri

Spor ve Egzersiz Psikolojisinin Temelleri

Price : $105.11
Barkod : 9786053202615
:
Spor ve Egzersiz Psikolojisinin Temelleri kitabinin, 6. basimi, alanda anahtar kavramlara bir giris saglamaktadir. Otorite nitelikli olan bu kitap, dünya spor ve egzersizinde heyecan verici arastirma ve uygulamalarin birlestirilmesini içermektedir.
Uluslararasi saygin yazarlardan, ögretmen ve ögrencilerden önceki basimlara gelen geribildirimlerin olusturdugu is birligi ile 6. basim yeniden ele alinmistir. Kitap, ögrencilerin sporda sagladiklari degisimleri, farkindaliklari, kültürel ayriliklari, etik ve profesyonel konulari vurgulayan son arastirmalara da isik tutacaktir. 6. basimin içerdiginde bunlar disinda yeni düzenlemeler de yapilmistir:
• Spor psikolojisinde aktiflik düzeyinizi artirmak amaciyla CD içinde verilen çalisma kilavuzuna (Web çalisma kilavuzu) yeni ve ilgi uyandiran 41 video klip eklenerek interaktiv bir bakis saglanmistir.
• Kutucuklar içinde farkli renkle yazilmis uygulama örnekleriyle, vaka çalismalari ve anekdotlarla ögrencilere degisik kuramlar, içerikler ve arastirmalar anlatilmaya çalisilmistir.
• Portfolyo aktiviteleri, bir sömestr boyunca is birligi içinde birlestirilen ders üniteleri, alani daha iyi anlayabilmeniz için düzenlenmistir.
• Düzenlenmis kaynaklar daha güncel kaynaklari içermektedir.
Egitimcilere yardimci olmak, egitime baglanmayi artirmak ve zaman harcamayi azaltmak için egitim kilavuzu, test paketleri, bir fotograf bankasi, kisimlara özgü küçük sinavlar ve 122 egitim videosu olusturulmustur. Bunlar, Türkiye'deki okurlara çalismalarinda kolaylik saglamak amaciyla bir CD içinde verilmistir.
Yazar Adı
Robert S. Weinberg
Çevirmen
Kollektif
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
Kuşe Kağıt
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2015
Sayfa Sayısı
672
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN