Yüzü Olmayan Adam - Bir Nörologdan Hikayeler
Yüzü Olmayan Adam - Bir Nörologdan Hikayeler

Yüzü Olmayan Adam - Bir Nörologdan Hikayeler

Price : $17.36
Barkod : 9786257371087
:

Bir nörolog beyin rahatsızlıklarının bir insanın kişiliğini nasıl değiştirebileceğini ve o insanın hayatını nasıl yerle bir edebileceğini anlatıyor.
Yüzü Olmayan Adam adlı 12 öyküden oluşan bu koleksiyonda, 12 farklı hastalık anlatılıyor. Tüylerimizi diken diken eden, içimize dokunan ve bazen de son derece komik olan hikâyelerden oluşmakta. Oliver Sacks’ın okurları ve psikiyatrik vaka öykülerini sevenler için son derece ilgi çekici bir kitap.


Yazar Hakkında:
Almanya’ya yerleşti. Wetzlar / Hessen’de büyüdü, Goethe-Gymnasium’dan mezun oldu. Giessen ve Heidelberg’de okudu. Berlin, Heidelberg, Mannheim ve Atlanta’da (ABD) nöroloji uzmanı olarak tıp eğitimi. 1994 - 2016 yılları arasında Greifswald Üniversite Hastanesi nöroloji kürsüsünün sahibi. Bilimsel araştırmaları, beyindeki dolaşım bozuklukları ve bunların sonuçlarının yanı sıra beyin esnekliği olgusuna odaklanmaktadır. Son zamanlarda yaratıcılık, biliş ve sanatsal zekâ fenomenleri üzerine bir çalışmanın başlatıcısı.
Kitapları: Wahn/Yüzü Olmayan Adam (2013); Men who sit in closets (2015); Feelings of happiness, (2017); Food for the head, (2019).
Kişisel web sayfası www.christofkessler.de


Yazar Adı
Christof Kessler
Çevirmen
Itır Arda
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
Kitap Kağıdı
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2021
Sayfa Sayısı
184
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN