Aşk Biterse
Aşk Biterse

Aşk Biterse

Yayınevi / Tedarikçi : Olimpos Yayınları
Fiyat : $1.14
Barkod : 9786058860834
:

Isabel GILLIES’in Ask Biterse ’yi okurken, karanligi lanetlemek yerine bir mum yakmaya çalisacak ve hayatiniz ellerinizin arasindan kayip giderken bile hayatinizi sevmenin ipuçlarini yakalayacaksiniz.
Romanda; Ortabatida yasanan bir aile dramini bulacaksiniz…
Ögretim görevlisi olan yakisikli, zeki ve sevgi dolu bir es, iki harikulade küçük çocuk, üniversite sehrinde güzel bir ev... Coskusunu, sevgisini ve iyimserligini disa vurmak için hem zamani hem de mekani vardi. Fakat birdenbire Isabel’in hayati paramparça oldu. Esi Josiah, onu ve iki küçük çocuklarini terk edecegini söyledi. Bir arkadasi da, “Böyle seyler her gün olur,” dedi.
Simsicak bir aile ortamindan yabancilasmaya giden iliskilerin enteresan yolculugu bu romanda tüm çiplakligiyla ortaya konuluyor…
Ask, evlilik, aile, kalp kirikligi ve hayatta beklenmedik dönüsler üzerine bas döndürücü bir biçimde açik yürekli, son derece okumaya deger, fazlasiyla kurtarici bir hikaye.
Ask Biterse size dayanismanin rahatligini sunacak. Simdiye dek böyle bir aci çekmeyen geriye kalan bizler için ise, okumaya deger, açik yürekli ve dondurucu bir gece yarisi kitabi.
‘’Ye, Dua Et, Sev’’ romanina bayilanlar, bu kitabi bir solukta okuyacaklar.
-John Searles-MSNBC.com
Öylesine içten bir özyasam hikayesi ki, sanki en yakin arkadasiniz anlatiyor gibi hissedeceksiniz.
-Glamour
(“Mutlaka Okunmali” Kategorisinden)
Bu kitabi sempatik Gillies’i destekleyerek, bir solukta okuyacaksiniz... Okuyucular için suçluluk dolu bir haz. -USA Today
Ask, ihanet ve hayatta kalma üzerine zekice ve hüzünlü bir hikaye.
-O, Oprah Magazine
Yazar Adı
Isabel Gillies
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
Kitap Kağıdı
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2010
Sayfa Sayısı
288
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR