Beşiktaş Efsanesi
Beşiktaş Efsanesi

Beşiktaş Efsanesi

Yayınevi / Tedarikçi : İthaki Yayınları
Fiyat : $27.23
Barkod : 9786052653388
:
“İstanbul’un üç bu¨yu¨kleri arasında BJK’nın özel bir yeri vardır. Fenerbahçe Cumhuriyeti’nin, Galatasaray Aristokrasisi’nin yanında sadece 'Halkın Takımı’dır.' Mu¨tevazıdır. Renkleri güzeldir Beşiktaş’ın. Beyaz ile siyahın uyumu, emek ve efendilik kadar gu¨zel, yaşam ve ölu¨m kadar gerçektir.”
Ahmet Özdemiroğlu gönül verdiği takımın kuruluşundan günümüze tarihini, efsaneleşmiş oyuncularını ve semtiyle, taraftarıyla yarattığı kültürü kaleme alıyor Beşiktaş Efsanesi’nde.
Baba Hakkı'sı, Vedat Okyar'ı, Süleyman Seba'sı, Metin-Ali-Feyyaz'ı ve daha nice siyah beyaza sevdalı figürüyle, Beşiktaş'ın niye "üç büyükler" arasında olduğunu bu kitabı okuyunca çok daha iyi anlayacaksınız.
“Bazen vefalı taraftarlarımızdan yanıma gelip 'Sen bizim efsanemizsin!' diyenler çıkar, sağ olsunlar. Onlara hep aynı cu¨mleyi söylerim: Efsane olan, Beşiktaş’tır! İşte bu görkemli efsanenin emekle, efendilikle, gayretle, sabırla ve tartışmasız du¨nyanın en gu¨zel taraftarının verdiği destekle öru¨lmu¨ş hikâyesini anlatıyor okuduğunuz kitap.” –Metin Tekin
Yazar Adı
Ahmet Özdemiroğlu
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
2. Hamur
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2024
Sayfa Sayısı
280
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR