Çocuğunuz ve Sizin İçin Montessori Etkinlikleri
Çocuğunuz ve Sizin İçin Montessori Etkinlikleri

Çocuğunuz ve Sizin İçin Montessori Etkinlikleri

Yayınevi / Tedarikçi : Kaknüs Yayınları
Fiyat : $36.04
Barkod : 9789752563957
:
Çocuğunuzla geçirdiğiniz kısıtlı kaliteli zamanlarda ona ilk eğitimini vermenize yardımcı olacak pratik bir kitaba ihtiyacınız var. Çocuğunuz ve Sizin İçin Montessori Etkinlikleri, içerdiği adım adım aktivite ve alıştırmalarla vazgeçilmez bir çalışma kitabı. Bu etkinlikler sayesinde çocuğunuzla birlikte eğlenecek, ayrıca çocuğunuzun erken dönem yaşam becerilerinin gelişmesine katkıda bulunacaksınız. Kitapta, düğme iliklemeden rakamları öğrenmeye ve uzun cümleleri okumaya kadar birçok etkinlik yer alıyor. Tüm etkinlikler genel bilgi ve zorluk derecesine göre aşama aşama ilerleyen önerilerle birlikte sunuluyor.
Etkinlikler kolay olmakla birlikte, çocuk eğitimi konusunda uzman olmayan anne ve babalar için özellikle düzenlenmiştir. Ayrıca çocuklarıyla rahatça çalışmaları ve oynamaları için anne babaları yönlendirecek şekilde tasarlanmıştır. Kitaptaki projeler Montessori felsefesini ve üç ila beş yaş aralığındaki çocukları temel alır. Etkinlikler fazla masraf gerektirmez ve çok zaman almaz.
Beşbölümeayrılmışbu kitap, günlükyaşambecerileriylebaşlıyor; ardındandilbecerileri, matematikselbecerilervebilimselbecerilerledevamediyor. Montessori Etkinlikleriçocuğunuzunihtiyaçlarınıfarketmenizveonunalgılarının, hareketkoordinasyonununveözsaygısınınnasılgeliştiğiniyakındangörmeniziçin size eşsizbirfırsatsunuyor.
Yazar Adı
Maja Pitamic
Çevirmen
Funda Akkaya -Seda Darcan Çiftçi
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
Kuşe
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2016
Sayfa Sayısı
180
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR