Goncanın Üçüncü Günü
Goncanın Üçüncü Günü

Goncanın Üçüncü Günü

Yayınevi / Tedarikçi : Ketebe Yayınları
Fiyat : $12.50
Barkod : 9786258159950
:
Yu¨cel Balku, öyku¨lerinde ru¨yalar, labirentler, efsaneler, gizemli semboller ve tılsımlarla dolu; tarihle şimdinin iç içe geçtiği alışılagelmiş zaman tasarılarının yıkıldığı esatirî bir evren inşa etti. Aynı zamanda geleneksel anlatılar ve modern metinlerle kurduğu sahici bağ, ona nadir rastlanan bir muhayyile gu¨cu¨ ile eskimeyen hikâyeler yazabilme yeteneğini bağışladı.

Goncanın Üçu¨ncu¨ Gu¨nu¨’nde karşılaştığımız her kahramanda ve hikâyede keşfedilmeyi bekleyen bir gizem vardır. Okur, her öyku¨de heyecanla bu gizemin izini su¨rer. Yazarın tasarladığı mekânlar ve anlatılar keşfin gerçekleşmesi için oluşturulmuş yollardır. Öyku¨ler okurun ancak sonsuz iç bağlantılar ve ipuçlarıyla çözebileceği açık uçlu bir evrende geçer: Bazen bir du¨şle, bazen haritalarla, bazen içinde hikâyemizin yazılı olduğu bir cevşenle, bazen uzaklardan gelen bir iğdenin kokusu ve bazen de kıvrılarak önu¨mu¨zden geçen bir yılanın bıraktığı izle yolumuzu buluruz.

Su¨kûtun en yaşlı hu¨neridir; çok derin susup du¨nyayı dışladığınıza inandığınız anda içinizdeki bir tohuma sessizce su verir. Yeşerirken ruhunuz bile duymaz.
Yazar Adı
Yücel Balku
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
2. Hamur
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2022
Sayfa Sayısı
104
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR