Karanlığa Âşık Olmak - Karanlık Korkusu ve Karanlıkta Huzur Bulmak Üzerine Dersler
Karanlığa Âşık Olmak - Karanlık Korkusu ve Karanlıkta Huzur Bulmak Üzerine Dersler

Karanlığa Âşık Olmak - Karanlık Korkusu ve Karanlıkta Huzur Bulmak Üzerine Dersler

Yayınevi / Tedarikçi : Omega Yayınları
Fiyat : $30.03
Barkod : 9786050207729
:
Karanlıktan korkuyoruz. Karanlık, kontrol edemediğimiz çok şey barındırıyor. Karanlıktan korkuyoruz çu¨nku¨ aslında yalnız kalmaktan korkuyoruz. Bu korkudan kaçmak için du¨nyayı, yuvamızı ışıklar ile kirlettik. Gezegenimizin, şehirlerimizin, evlerimizin her köşesindeki çeşitli ışıkların istilaları altındayız.

Karanlığa Âşık Olmak, Osho’nun bizi spiritu¨el ve psikolojik bağlamda karanlıkla temasa geçirme girişimidir.

Karanlık son derece yararlıdır çu¨nku¨ huzurludur, sessizdir. Karanlık ışık doludur; bu, farklı tu¨rde bir ışıktır. Bu yu¨zden ilk başta onu karanlık gibi hissedersin ama derinlerine indikçe, yavaş yavaş daha önce bilmediğin farklı bir tu¨r ışık haline gelmeye başlar.

Yakıta ihtiyaç duyan ışıkları biliyorsun, gu¨nışığı bile yakıta ihtiyaç duyar. Her geçen gu¨n gu¨neşin yakıtı tu¨keniyor ve bilim insanları gu¨neşin en fazla birkaç milyon yıl daha ışıyabileceğini söylu¨yor. Sonra bir gu¨n aniden ışığını
kaybedecek ve her yere karanlık çökecek. Her gu¨n kararan yıldızlar var, senin gu¨neşinden daha bu¨yu¨k yıldızlar. Senin gu¨neşinden çok daha uzun su¨redir yaşadıkları için yakıtları tu¨kendi. Dışarıda, tu¨m ışık yakıta bağlı, içeride ise tamamen başka bir tu¨rde bir ışık var ve onun yakıta ihtiyacı yok. Sonsuz olmasının sebebi de bu, içerideki ışık asla tu¨kenmez.

Yazar Adı
Osho
Çevirmen
Filiz Çakır
Baskı Sayısı
1.Baskı
Kağıt Cinsi
Kitap Kağıdı
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2020
Sayfa Sayısı
312
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR