Kozmosun Aklı: Niçin Buradayız
Kozmosun Aklı: Niçin Buradayız

Kozmosun Aklı: Niçin Buradayız

Yayınevi / Tedarikçi : Omega Yayınları
Fiyat : $18.02
Barkod : 9786050207798
:
Çağımızın en önemli filozoflarından Ervin Laszlo, Kozmosun Aklı: Niçin Buradayız?’da du¨nyada bulunma amacımıza verilen klasik cevapların eksik yönlerini aktarıyor ve bizi, yeni yanıtların peşine du¨şu¨ru¨yor. Laszlo, maddeye saplanan bilimsel paradigmanın bir sonucu olan insan merkezli du¨nya anlayışının sonuna geldiğimizi, artık birbirimizle ve bağlı olduğumuz her bir zerreyle olan ilişkimizi gözden geçirmenin zamanının geldiğini hatırlatıyor.

Birbirimizle nasıl yeniden bağlantı kuracağımız, parçadaki evrimsel gelişmelerin bu¨tu¨nu¨ ne şekilde dönu¨ştu¨receği hakkında sıra dışı bilgiler ile tanışmaya ve sınırlandırılmış du¨nya göru¨şu¨nu¨z ile yu¨zleşmeye hazır olun.

“Bilinçli evrenin akıl almaz bir kavram olduğu ve geleceğinizle ilgili vaatlerle dolu bir fikir olduğu zamanlardan beri, Ervin Laszlo bu fikrin sadık bir savunucusuydu. Şimdiyse o ve meslektaşları, bu savı daha bu¨yu¨k bir ısrar ve derinlikle ilan ediyorlar. Bu bilincin, varoluşun temel zemini olarak değerlendirilmesi gerektiği konusunda onlarla hemfikirim.”
Deepak Chopra

“Ervin Laszlo hiç şu¨phesiz gu¨nu¨mu¨zu¨n en bu¨yu¨k bilim insanı ve filozoflarından biridir. Laszlo, daha önce imkânsız olduğu du¨şu¨nu¨len bir konuda başarılı oldu; doğa bilimleri, psikoloji, felsefe ve spiritu¨ellik arasındaki sınırları kaldıran bir ‘her şeyin haritası’ yarattı. Son kitabı Kozmosun Aklı: Niçin Buradayız?’ da öne su¨rdu¨kleri, yirmi birinci yu¨zyılın kapsamlı bilimsel du¨nya göru¨şu¨nu¨n mihenk taşı olabilir.”
Stanislav Grof

Yazar Adı
Ervin Laszlo
Çevirmen
Hira Doğrul
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
Kitap Kağıdı
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2020
Sayfa Sayısı
208
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR