Mirasyediler
Mirasyediler

Mirasyediler

Yayınevi / Tedarikçi : Epsilon Yayınları
Fiyat : $25.29
Barkod : 9786051734651
:
New York Times ÇokSatanlarlistesinegiren, People, Washington Post, San Fransisco Chronicle tarafındanyayımlandığıyılıneniyikitabıseçilen, film hakları Amazon Studios tarafından satın alınanveyirmibeştenfazladileçevrilenkeyiflibiredebikeşif.
Mirasyediler’dekidörtyetişkinkardeşivearalarındapaylaştırılanmirasıanlatansahnelerdesinemasalbirtarafvar, kesinliklebir film gibieğlenceli.-Elle
Her aileninsıkıntılarıolur.AncakPlumblarkadarsıkıntılısınıbulmakgerçektenzor.
Melody, Beatrice ve Jack Plumb kardeşlerinyıllardırbiriktirdiğiöfkevekırgınlıkları o günpatlamanoktasınagelmişti.Karizmatikamasorumsuzağabeyleri Leo ilerehabilitasyonmerkezindençıktığındanberi ilk defagörüşüyorlardı.Aylarönce Leo sarhoşken, on dokuzyaşındabirgarsonkızladireksiyonbaşınageçmişti.Yaptığıkaza da Plumb kardeşlerin, babalarındankalanortakbirikimfonunutehlikeyeatmıştı.Üstelikparayaerişmelerinesadecebirkaç ay varken... Hepsiburadangelecekparayabukadarihtiyaçduyarkenağabeylerininsorumsuzluğuyüzündenhayatlarıyinetehlikelisularayönelen Plumb kardeşlerikomikolduğukadaracımasızgünler de bekliyordu.
Cynthia d’Aprix Sweeney bu ilk romanındaaileningücünü, arkadaşlığıntaşıdığıihtimalleri, birbirimizenasılgüvendiğimizivebugüveninasılçarçurettiğimizianlatıyor.
Yazar Adı
Cynthia dAprix Sweeney
Çevirmen
Nil Bosna
Baskı Sayısı
1.Baskı
Kağıt Cinsi
2.Hamur
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2018
Sayfa Sayısı
416
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR