Ölüm İlanı Yazarı
Ölüm İlanı Yazarı

Ölüm İlanı Yazarı

Yayınevi / Tedarikçi : Can Sanat Yayınları
Fiyat : $2.52
Barkod : 9789750718908
:

Ölüm Ilani Yazari, farkli kusaktan iki kadinin, beklenmedik bir sekilde kesisen yazgilarini anlatiyor.
Örnek es rolünden, benimsemeye zorlandigi ev kadinliginin yavan dünyasindan bunalan Claire, zamanla evlilik disi bir iliskiye sürüklenir. Gelgelelim hamile kalmasi ve gerçeklerin ortaya çikmasiyla çöküntünün esigine gelen Claire, sevdigi adam ile kocasi arasinda, hayati bir seçim yapmaya zorlanacaktir.
O tarihten yaklasik yarim asir önce, kadinlarin özgürlesmeye basladigi, kendi hayatlarinda söz sahibi olmak için mücadele verdigi bir dönemde uçari, hayat dolu, kabina sigmayan Vivien, âsik oldugu adami talihsiz bir kaza sonucu kaybeder. Derin bir kederle sarsilan Vivien, ölenlerin yakinlari için gazetelere siirsel ilanlar yazmayi is edinerek teselli bulmaya çalisir.
Toplumun dayattigi kaliplara sigmakta zorlanan, isteseler de siradanligi seçemeyen Claire ve Vivien; biri genç bir anne, digeriyse yasi ilerlemis ve çok sey yasamis bir kadin olarak karsilasacak ve özellikle Claire’in hayati, geri dönülmezcesine degisecektir.
Evlilik kurumu, aile baglari, kayiplar, dogumlar ve önü alinamayan tutkular... Ölüm Ilani Yazari, tarihin farkli dönemlerinde yasamis iki kadinin asklarini, acilarini ve karsilastiklari zorluklari incelikle isleyen, “bir hayati hayat yapan” meseleler üzerine, sarsici ve alabildigine sürükleyici bir roman.
Yazar Adı
Ann Hood
Çevirmen
Sibel Sakacı
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
Kitap Kağıdı
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2013
Sayfa Sayısı
272
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR