Öteki Vatikan
Öteki Vatikan

Öteki Vatikan

Yayınevi / Tedarikçi : Lopus Yayınları
Fiyat : $4.36
Barkod : 9786057948380
:
Kitabın kapağını açıp Vatikan’ın kapısından içeri girdiğiniz an mafyanın, siyasetin, holdinglerin, tacizlerin ve daha birçok günah dolu odanın tam olarak orada bulunduğunu göreceksiniz. Vatikan’ın birçok mafyanın kesiştiği merkez ve ünlü mafyaların kara para aklama yeri olduğunu hayretle okuyacaksınız. Dün, iyi geceler, denerek odasına uğurlanan sapasağlam Papa’nın sabah olunca kalp krizinden öldüğü yalanlarını okudukça buranın nasıl bir yılan çukuru olduğunu göreceksiniz.

Bu kitap dünya siyasetini tamamıyla etkileyen Vatikan'ın öteki hikâyesini anlatıyor. Okuyacaklarınız tüm bildiklerinizi alt üst edecek!

Kitabın kapağını açıp Vatikan’ın kapısından içeri girdiğiniz an mafyanın, siyasetin, holdinglerin, tacizlerin ve daha birçok günah dolu odanın tam olarak orada bulunduğunu göreceksiniz.

Vatikan’ın birçok mafyanın kesiştiği merkez ve ünlü mafyaların kara para aklama yeri olduğunu hayretle okuyacaksınız. Dün, iyi geceler, denerek odasına uğurlanan sapasağlam Papa’nın sabah olunca kalp krizinden öldüğü yalanlarını okudukça buranın nasıl bir yılan çukuru olduğunu göreceksiniz.

Bu kitap dünya siyasetini tamamıyla etkileyen Vatikan'ın öteki hikâyesini anlatıyor.

Okuyacaklarınız tüm bildiklerinizi alt üst edecek!

Yazar Adı
Ahmet Han
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
2. Hamur
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
ad
Basım Yılı
2021
Sayfa Sayısı
280
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR