Perseus’un Yolculuğu
Perseus’un Yolculuğu

Perseus’un Yolculuğu

Yayınevi / Tedarikçi : Pan Yayıncılık
Fiyat : $6.65
Barkod : 9786054518821
:
…at adamlar, yüz gözlü yüz kollu canavarlar, yari boga yari insan yaratiklar, üç basli cehennem köpekleri, yilan saçli öç tanriçalari, sahin basli tanrilar, insan yiyen tek gözlü devler ve mitler dünyasinin daha da inanilmaz figürlerinin tümü anlattiklari hikâyeleriyle sanki fantastik bir sirkin perdelerini geçmisten bugüne onlari seyretmemiz için açmaktalar. Ve bu büyüleyici dünyanin gizli ve çok anlamli hikâyeleri onu bilmek isteyenlere perde arkasinda kendini yeniden ve bir baska dilde anlatmak için beklemekte…
Elinizdeki kitap insanin çok uzun süren yürüyüsünde nereden gelip nereye gittigine dair bu en eski hikâyeleri anlatan mitlerin dünyasi ile psikolojiyi bulusturan bir çalismadir.
Mitler insanlik tarihine ait bilgilerin sembolik öyküleridir. Kurup yikilan ve yeniden kurulan uygarliklardan, insan bilincinin yüzyillar içinde degisen haritasina kadar bu evrendeki varolus serüvenimizi imgeler, semboller ve sözcükler araciligiyla kusaklar boyu aktarir. Ve eger onlari farkli okumayi deneyebilirsek insan ruhunun derinliklerine dair sarsici bir yüzlesme ile bizleri karsi karsiya getirir.
Yazar Adı
Nefrin Tokyay
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
Kitap Kağıdı
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2015
Sayfa Sayısı
126
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR