Peygamber Efendimizin Hayatı Seti (6 Kitap)
Peygamber Efendimizin Hayatı Seti (6 Kitap)

Peygamber Efendimizin Hayatı Seti (6 Kitap)

Yayınevi / Tedarikçi : Ensar Neşriyat
Fiyat : $128.64
Barkod : 9786052174029
:
1- ÖZLENEN ŞAFAK_ Peygamber Efendimizin Hayatı Serisinin ilk kitabıdır. Sevgili Peygamberimizin(s.a.v) doğumundan nübüvvet ile müjdeleninceye kadar geçen zamanı anlatır.

2- AYDINLIKLARA DOĞRU_ Peygamber Efendimizin Hayatı Serisinin ikinci kitabıdır. Nübüvvetin gelişinden, Hicreti Muhammed’in noktalandığı ana kadar geçen on üç yıl anlatılmaktadır.

3- DOĞUŞ (Hicret Yurdunda Sabah)_ Peygamber Efendimizin Hayatı Serisinin üçüncü kitabıdır. Hicretten sonra Medine’de İslâmiyet’in ve ilk İslâm Devleti’nin doğuşu anlatılmaktadır.

4- YÜKSELİŞ (Hudeybiye Ufuklarına Doğru)_ Peygamber Efendimizin Hayatı Serisinin dördüncü kitabıdır. Uhud, Hudeybiye, Hendek, Beni Mustalik Gazveleri detaylarıyla anlatılmaktadır.

5- GURUBA YAKLAŞIRKEN_ Peygamber Efendimizin Hayatı Serisinin beşinci kitabıdır. Hudeybiye barış antlaşmasından Mekke’nin fethine kadar geçen süreç anlatılmaktadır.

6- KAVUŞMA_ Peygamber Efendimizin Hayatı Serisinin altıncı kitabıdır. Mekke’nin fethinden Peygamber Efendimizin(s.a.v) vefatına kadar geçen süreç anlatılmaktadır.

Yazar Adı
Ahmet Lütfi Kazancı
Baskı Sayısı
5. Baskı
Kağıt Cinsi
2. Hamur
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
TK
Basım Yılı
2018
Sayfa Sayısı
0
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR