Yapay Zeka Galaksinin Koruyucuları - Paralel Evren
Yapay Zeka Galaksinin Koruyucuları - Paralel Evren

Yapay Zeka Galaksinin Koruyucuları - Paralel Evren

Yayınevi / Tedarikçi : Timaş Çocuk
Fiyat : $15.29
Barkod : 9786050842593
:
Yaşadığımız evreni artık tanıyoruz. Fakat paralel evrenler. hakkında hiçbir fikrimiz yok! Teknolojimiz gelişmiş, kendimize güvenimiz tam, takım ruhumuz harikulade. Anlayacağınız her şey hazır. Peki, paralel evrende neler var? Solucan deliği ne işe yarar? Hiçbirisi rüya değilmiş, hepsi gerçekmiş.

Siz, siz olun sözlerinize dikkat edin. Astropsikologların tedavi için neden çocukluğumuza indiğini hiç düşündünüz mü? Diğer galaksiden gelenler bunun farkında. 0 yüzden herkes çocukların peşinde. Her zaman dediğim gibi,unutma dünyayı çocuklar kurtaracak.-Yaşadığımız evreni artık tanıyoruz. Fakat paralel evrenler. hakkında hiçbir fikrimiz yok! Teknolojimiz gelişmiş, kendimize güvenimiz tam, takım ruhumuz harikulade. Anlayacağınız her şey hazır. Peki, paralel evrende neler var? Solucan deliği ne işe yarar? Hiçbirisi rüya değilmiş, hepsi gerçekmiş.

Siz, siz olun sözlerinize dikkat edin. Astropsikologların tedavi için neden çocukluğumuza indiğini hiç düşündünüz mü? Diğer galaksiden gelenler bunun farkında. 0 yüzden herkes çocukların peşinde. Her zaman dediğim gibi,unutma dünyayı çocuklar kurtaracak.
Yazar Adı
Kuzey Bulut
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
2. Hamur
Kapak Türü
Ciltli
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2021
Sayfa Sayısı
160
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR